GORTcoachingfoto van GORTcoaching.

De superspecialist in individuele coaching en teamcoaching. Bij GORTcoaching kunnen alle  vormen van coaching met elkaar gecombineerd worden binnen één coachtraject. GORTcoaching is partner van LSV Ingenium en dit betekent dat GORTcoaching voor LSV Ingenium workshops geeft die gaan over onderwerpen als het inzicht krijgen in gedrag door middel van de Roos van Leary en het ontdekken van talent.

Sven Hogervorst

Sven helpt als ‘loopbaantrainer van studerend Nederland’ studenten de beste versie van zichzelf te worden. Hierbij kan worden gedacht aan het vergroten van zelfkennis, het helpen vinden van een omgeving (baan of stage) die bij de studenten past en versterken van studenten hun personal brand. Sven Hogervorst is partner van LSV Ingenium en dit betekent dat Sven voor LSV Ingenium geeft die uiteenlopen van het schrijven van een goede sollicitatiebrief tot aan het creëren van een sterk LinkedIn profiel.

Café Storm 

Ook HRM-studenten willen de dag zo nu en dan afsluiten met een drankje. Café de Storm is partner en daarmee het stamcafé van LSV Ingenium, dit betekent dat wij hier te vinden zijn tijdens de maandelijkse borrel en eventuele andere activiteiten en feesten. Als we zin hebben is Café Storm ook een goede locatie voor vergaderingen onder het genot van een lekker biertje.