LSV Ingenium is een studievereniging die graag haar krachten wilt bundelen met andere verenigingen, organisaties en personen. Zodoende staan wij altijd open voor samenwerkingen. Deze samenwerkingen komen wat ons betreft in de vorm van een partnerschap of in de vorm van sponsoring. Dit allemaal teneinde het uitdragen van onze missie en visie.

Geïnteresseerd in een samenwerking en wilt u op deze pagina uw logo zien? Neem dan contact op met onze Assessor Extern Jamal Hachimi via lsving[email protected]. Hij zal u zo spoedig mogelijk te woord staan!

 

Joor it

No photo description available.

Wil je kleding of petjes laten bedrukken? Ben je misschien op zoek naar een leuke gadget? Wil je flyers laten drukken? Dan ben je bij Joor it aan het juiste adres! Joor it is sponsor van LSV Ingenium en dit betekent dat leden van LSV Ingenium 15% korting krijgen op alle producten bij Joor it.

 

HLBookshop

De HL Bookshop en LSV Ingenium werken samen om het leven van de HRM-student te vergemakkelijken! Zo krijg je als lid van LSV Ingenium korting op vele boeken. 

 

Knaek 

Knaek • S.V. Ergasia

Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download deKnaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.500 dikke kortingen. 

 

NVPLogo

NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doen we door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging.