Een goed begin is het halve werk en om dit zo makkelijk mogelijk te maken organiseert de studievereniging van Human Resource Management het enige echte: HRM Introductieweekend 2019!

Dit weekend zal volledig in het teken staan om elkaar te leren kennen. Banjeren door de stad, lange avonden genieten van de buitenlucht en uitgaan hoort hier allemaal bij. Een introductieweekend als deze zal ervoor zorgen dat jij met je medestudenten een vliegende start kan maken aan de opleiding. Niet alleen zal je jouw medestudenten na dit weekend veel beter kennen, ook zal je meteen verbonden zijn met studenten van andere klassen en jaarlagen. Het introductieweekend is geen ontgroening! Het wordt georganiseerd om direct studiegenoten
te leren kennen door middel van leuke activiteiten en gezellig samen zijn.

Good to know
Het introductieweekend zal plaatsvinden in het weekend van 6, 7 en 8 september. Voor een bedrag van slechts €55,- ben jij erbij! Wat zit hier allemaal bij inbegrepen?

  • Twee overnachtingen bij een geweldige accommodatie aan het water
  • Uiteraard 2x ontbijt, 2x lunch én avondeten op vrijdagavond
  • Hapjes én (alcoholische)drankjes
    Aanmeldprocedure

Al overgehaald? Meld je dan snel aan via de volgende link. Uiteraard ontvang je na aanmelding meer informatie over het introductieweekend. Mis het niet, tot snel!

Categorieën: Nieuws