Huidig bestuur

Een studievereniging zal niet goed functioneren zonder mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarom heeft LSV Ingenium gekozen voor een bestuursorgaan, bestaande uit studenten van de studie Human Resource Management. Dit bestuur zal zorgdragen voor de continuïteit van de vereniging en zal verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van de vereniging. Ook zal elk bestuur zorgdragen voor haar opvolging.

Voorstellen

Suzanne Langelaan

Mijn naam is Suzanne Langelaan, met trots mag ik mij opnieuw voorstellen als bestuurslid van LSV Ingenium. Met mijn 20 jaar ben ik nog steeds het jonkie van het bestuur. Na één jaar de rol als Assessor Intern vervult te hebben, heb ik nu het genoegen om de voorzitter van de vereniging te zijn. Momenteel zit ik in het derde studiejaar HRM. Wat ik zo een toegevoegde waarde aan de studie vind is dat de studievereniging studenten vanuit de hele opleiding met elkaar in contact brengt. Mijn streven voor dit jaar is dan ook om dit te optimaliseren. Ik heb veel zin in het bestuursjaar met geweldige bestuurs- en commissieleden. We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken, waarbij onze leden centraal staan! Wil je meer over mij te weten komen? Spreek me eens aan tijdens een van onze activiteiten!

LinkedIn
Hassan Haidari

Mijn naam is Hassan Haidari, 23 jaar oud en aankomend jaar ben ik de Assessor Extern van LSV Ingenium. Ik hoor je denken: wat doet een Assessor Extern precies? Simpel gezegd zorg ik ervoor dat samenwerkingen en/of vormen van sponsoring voortkomen uit het beheren en aangaan van externe relaties. Buiten de studie en Ingenium heb ik nog diverse nevenfuncties, ben ik gefascineerd door politiek en besteed ik bovengemiddeld veel tijd aan het sterk houden van mijn Instagram-game. Komend bestuursjaar zal ik de studievereniging vertegenwoordigen. Dat betekent dat ik druk in de weer ben, maar desalniettemin tijd heb voor een babbeltje of al je vragen onder het genot van een kop koffie (het liefst cappuccino dan hé). Tot snel!

Maartje Bekooy

Mijn naam is Maartje en ik ben met mijn 25 lentes jong de oudste van Bestuur 5+1. Dit jaar ben ik Secretaris bij LSV Ingenium en onderdeel van de studiecommissie. In februari 2019 ga ik beginnen met afstuderen om daarna mijn vleugels uit te slaan in de grote boze mensenwereld. Naast mijn studie werk ik als floormanager bij de Waag in Leiden, voor sommige van jullie vast geen onbekend terrein. Met mijn enthousiasme en impulsiviteit hoop ik dat we dit jaar een fantastisch jaar met Ingenium gaan neerzetten met een hoop lol, gezelligheid en alcoholische versnaperingen (eh ik bedoel natuurlijk studietoevoegingen). Voor hen die ik nog niet heb gesproken tot zeer binnenkort en voor de rest; see yah guys down the halls!

Jesper Hollegien

Mijn naam is Jesper Hollegien. Als voormalige voorzitter van LSV Ingenium, mag ik nu de rol invullen van de Assessor Intern! Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HRM en ben ik, naast mijn bestuurlijke rol, ook nog assessor binnen de Beestcommissie. Wat mijn missie is dit schooljaar? De juiste commissieleden op de juiste plek krijgen, de instroom, doorstroom en uitstroom beheersen en leden/commissieleden helpen in de rol van vertrouwenspersoon. Owja… het is echt een enorme aanrader om lid te worden!!! Al doe je het alleen voor de geweldige sfeer die tussen de leden hangt (die kan ik je verzekeren). Tot snel!

Yasmijn Hoogendoorn

Hoi! Mijn naam is Yasmijn Hoogendoorn en ik zit momenteel in het derde jaar van de studie HRM. Dit jaar zal ik de rol van Penningmeester en Vicevoorzitter op mij nemen in het bestuur. Waarom Penningmeester? Omdat ik ontzettend veel van cijfertjes en overzicht hou. Na mijn propedeuse HRM te hebben behaald in Amsterdam ben ik overgestapt naar de Hogeschool Leiden. Dit heb ik gedaan omdat ik heb gemerkt dat een kleinschaligere hogeschool beter bij mij past. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds erg blij met deze overstap, mede doordat ik nu een bestuursjaar kan doen bij LSV! Na een tijdje in Leiden te hebben gewoond woon ik weer even tijdelijk bij mijn ouders in Bennebroek, tot grote vreugde van mijn moeder en mijn kat. Tot februari loop ik stage bij Coca-Cola in Rotterdam, dus tijd voor een bijbaantje heb ik nu even niet. Wel heb ik heel lang in de horeca gewerkt. Ik heb ontzettend veel zin in het komende bestuursjaar met maar liefst 6 ontzettend leuke bestuursleden. We gaan er een top jaar van maken en tot op de borrel!

Joost van der Heide

Als aanvullend bestuurslid mag ik de nieuwe bestuursfunctie als Meester Promo vervullen. Met deze functie ga ik er voor zorgen dat we met zo’n groot mogelijke groep elk event staan! Mijn naam is Joost van der Heide en ik zal aankomend jaar de +1 zijn van LSV Ingenium. Mijn tip aan alle leden (en niet leden): vandaag de dag maken we herinneringen voor later. Laat LSV Ingenium hier dan toevallig zijn om samen met jou herinneringen te maken! Wil je mij beter leren kennen? Dan kan dat zeker op een van onze events!