LSV Ingenium heeft drie commissies die elk haar eigen verantwoordelijkheden heeft. Deze commissies ondersteunen het bestuur met verschillende werkzaamheden, zodat LSV Ingenium van toegevoegde waarde blijft naast de studie. Zo is de Beestcommissie verantwoordelijk voor alle borrels en feesten, organiseert de Eventcommissie alle sociale evenementen en bedrijfsbezoeken en ondersteunt de Studiecommissie alle studiegerelateerde zaken omtrent de vereniging. Daarnaast hebben we ook tijdelijk commissies, zo is de Buitenlandeiscommissie tijdelijk in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat we ook dit jaar weer een fantastische reis mogen maken!

Beestcommissie

Wij van de Beestcommissie organiseren de mooiste borrels en de tofste feesten. Zonder deze ingrediënten is het studentenleven natuurlijk niet compleet. Al is het maar om even stoom af te blazen na een lastige tentamenweek of om je studiegenoten eens in een andere setting te zien: wij zorgen dat het kan. Borrels organiseren wij veelal op een externe locatie, zoals een kroeg in hartje Leiden; zo leer je de stad ook nog eens goed kennen! Ook organiseren we borrels en feesten met andere studieverenigingen van Hogeschool Leiden, want je netwerk kan immers niet groot genoeg zijn!

Aafke Wakker
Voorzitter
Jesper
Hollegien
Fleur
Vrijmoeth
Leonie
Baltes
Dylan van Roosmalen

Eventcommissie

De Eventcommissie van LSV Ingenium organiseert activiteiten om de band tussen de studenten te versterken, zoals een filmavond, een bedrijfsbezoek of een boottocht door Leiden. Iedere periode kun je één of meerdere events van ons verwachten. Mocht je een leuk idee hebben voor een event, spreek ons dan aan of stuur een mail!

Yasmijn Hoogendoorn
Co-voorzitter
Jamie
de Wal
Co-voorzitter
Sander
Langerak
Berend Tasseron
Bente Luiting
Lena Lauwerens

Studiecommissie

De Studiecommissie ondersteunt de HRM studenten in het kader van stages, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij onder andere door contacten te onderhouden met stage-adressen, het aanbieden van bijles en het organiseren van activiteiten als aanvulling op de lessen. Ook ondersteunen wij de opleiding door mee te denken bij de ontwikkeling van modules, met als doel om de studenten en de opleiding nog meer te verbinden.

Hassan Haidari
Voorzitter
Donna
de Graaff
Hilde
Blomaard
Jim
Boon
Joost
Knetsch