Huidig bestuur

Een studievereniging zal niet goed functioneren zonder mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarom heeft LSV Ingenium gekozen voor een bestuursorgaan, bestaande uit studenten van de studie Human Resource Management. Dit bestuur zal zorgdragen voor de continuïteit van de vereniging en zal verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van de vereniging. Ook zal elk bestuur zorgdragen voor haar opvolging.

Voorstellen

Christa van Vliet

Hi, mijn naam is Christa van Vliet (22) en dit jaar zal ik de rol van voorzitter op mij nemen. Samen met mijn mede bestuurders willen we LSV Ingenium dit jaar naar het volgende level tillen. Daarnaast wil ik mij persoonlijk inzetten om een hechte vereniging te vormen waarbij je bij iedereen terecht kan met vragen of om een borrel te drinken. Want wie wilt dat nou niet, een vriendengroep die je verder kan helpen in je vakgebied! Zie ik jou binnenkort bij een van onze activiteiten, dan leer ik je graag beter kennen.

LinkedIn
Hassan Haidari

Mijn naam is Hassan Haidari, 24 jaar oud en aankomend jaar ben ik de Assessor Intern van LSV Ingenium. Ik hoor je denken: wat doet een Assessor Intern precies? Simpel gezegd monitor en stuur ik de commissies aan. Tevens ben ik het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon van de vereniging. Buiten de studie en Ingenium heb ik nog diverse nevenfuncties, ben ik gefascineerd door politiek en besteed ik bovengemiddeld veel tijd aan het sterk houden van mijn Instagram-game. Komend bestuursjaar zal ik de studievereniging vertegenwoordigen. Dat betekent dat ik druk in de weer ben, maar desalniettemin tijd heb voor een babbeltje of al je vragen onder het genot van een kop koffie (het liefst cappuccino dan hé). Tot snel!

Lena Lauwerens

Hi! Ik ben Lena, negentien jaar en woon in Heemstede. In mijn vrije tijd ben ik meestal met vriendinnen aan het borrelen of aan het dansen in de club vol enthousiasme.
Komend jaar zal ik vol enthousiasme de rol van secretaris vervullen. Liefs, Lena

Dylan van Roosmalen

Hoi! Ik ben Dylan van Roosmalen, 19 jaar oud en ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen. Dat betekend dat ik mij bezighoud met alle geldzaken binnen de vereniging. Naast de vereniging en de studie doe ik een cursus Koreaans en ben ik druk aan het sporten, maar ik heb altijd wel voor een praatje en een drankje!

Berend Tasseron

Hey! Ik ben Berend, 23 jaar en woonachtig in Leiden. Aankomend jaar wil ik mij inzetten om zoveel mogelijk nieuwe leden te werven voor onze vereniging en door onze vereniging verder te professionaliseren. Dit doe ik samen met het bestuur, maar ook samen met jou! Kom gerust naar mij toe op één van de borrels of evenementen als je tips hebt voor onze vereniging, dan leren we elkaar gelijk beter kennen. En ken je nog een leuke sponsor? Uiteraard hoor ik dan ook graag van je! Groeten, Berend