Huidig bestuur

 

Een studievereniging zal niet goed functioneren zonder mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarom heeft LSV Ingenium gekozen voor een bestuursorgaan, bestaande uit studenten van de studie Human Resource Management. Dit bestuur zal zorgdragen voor de continuïteit van de vereniging en zal verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van de vereniging. Ook zal elk bestuur zorgdragen voor haar opvolging. 

Hallo allemaal! Wij zijn de Drie Musketiers en wij zijn het nieuwe bestuur van LSV Ingenium. Momenteel hebben wij door de Covid-19 situatie nog niet de gelegenheid gehad om een groepsfoto te maken, maar zodra er weer versoepelingen zijn zal die foto op deze pagina te vinden zijn. We hard aan het werk met de processen en aan het plannen van nieuwe evenementen. Wij hopen jou daar ook te zien!

Voorstellen

Alain Vertegaal Vertegaal
Voorzitter

Heyhey! Ik ben Alain Vertegaal, 20 jaar oud en ik zal dit jaar de rol van Voorzitter vervullen. Dat betekent dat ik veel bezig ben met andere verenigingen en vaak op de voorgrond treed van de vereniging. Naast de vereniging en de studie ben ik vaak aan het sporten of aan het drummen. Daarnaast hou ik ervan om een praatje te maken, dus spreek mij gerust aan!

Natascha Hartog
Assessor Intern

Hey!

Mijn naam is Natascha Hartog en ik ben 20 jaar. Dit jaar zal ik de functie van vice-voozitter op mij nemen. Dit houdt in dat ik de commissies begeleid en het contact onderhoudt tussen het bestuur en de leden. Heb je een vraag of ben je gewoon in voor een praatje, twijfel dan vooral niet om mij aan te spreken. Ik hoop jullie te zien bij een van de activiteiten, tot snel!

Jamal Hachimi
Secretaris

Hoi ik ben Jamal en aankomend jaar neem ik de rol van secretaris op mij