Huidig bestuur

Een studievereniging zal niet goed functioneren zonder mensen die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarom heeft LSV Ingenium gekozen voor een bestuursorgaan, bestaande uit studenten van de studie Human Resource Management. Dit bestuur zal zorgdragen voor de continuĆÆteit van de vereniging en zal verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van de vereniging. Ook zal elk bestuur zorgdragen voor haar opvolging.

Voorstellen

Marina Skvortsova

Hey allemaal! Mijn is Marina, 22 jaar oud en ik mag tijdens dit uitdagende jaar de voorzitter zijn van onze mooie vereniging. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat de vereniging goed loopt en dat onze leden het naar hun zin hebben. Momenteel zit ik in het 4e jaar, dus hoop mijn studietijd af te kunnen sluiten met een mooi bestuursjaar. Buiten school hou graag bezig met astrologie, koken en mijn lieve kat. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel op een (online)borrel! šŸ™‚

LinkedIn
Marijn Houdijk

Hoi ik ben Marijn en aankomend jaar neem ik de rol van assessor extern op mij. Ik ben in principe verantwoordelijk voor contacten en zaken buiten de vereniging, maar vrees niet je zal mij vaak genoeg bij de activiteiten zien. Ik woon in Leiden en ik geniet waarschijnlijk net als jullie volledig van het studentenleven. Ik hoop dat wij met zijn allen jullie en onze studententijd naar een hoger niveau kunnen trekken. Ik zie er naar uit jullie te zien op borrels en andere evenementen waar dat kan dit jaar.

Lena Lauwerens

Hi! Ik ben Lena, twintig jaar en woon in Heemstede. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vriendinnen aan het borrelen of vol enthousiasme aan het dansen in de club. Grapje. Hopelijk binnenkort weer!
Komend jaar zal ik in ieder geval vol enthousiasme de rol van secretaris vervullen. Liefs, Lena

Alain Vertegaal

Heyhey! Ik ben Alain Vertegaal, 19 jaar oud en ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen. Dat betekend dat ik mij bezighoud met alle financiƫle zaken binnen de vereniging. Naast de vereniging en de studie ben ik vaak aan het sporten of aan het drummen. Daarnaast hou ik ervan om een praatje te maken, dus spreek mij gerust aan!

Natascha Hartog

Hey!

Mijn naam is Natascha Hartog en ik ben 19 jaar. Dit jaar zal ik de functie van assessor intern op mij nemen. Dit houdt in dat ik de commissies begeleid en het contact onderhoudt tussen het bestuur en de leden. Heb je een vraag of ben je gewoon in voor een praatje, twijfel dan vooral niet om mij aan te spreken. Ik hoop jullie te zien bij een van de activiteiten, tot snel!