Onze buitenlandreis naar Berlijn!

Gutentag!

Een aantal weken geleden zijn wij en met de studievereniging Pur Sang (Commerciele economie) richting Berlijn gegaan. Om een lang verhaal kort te maken… Wat een fantastische studiereis was het! Berlijn was geweldig! de groep van 21 studenten was helemaal fantastisch en de historie was indrukwekkend en mooi!

We hebben niet alleen Berlijn leren kennen, maar ook de studenten onder elkaar! Zo hebben we Checkpoint Charlie bezocht, Holocaust memorial, maar ook een interessante fietstour door Berlijn gedaan met Nederlandse gidsen!

Al met al, is dit zeker voor herhaling vatbaar. Vind je het jammer dat je niet mee kon maar wil je de volgende keer wel mee? Houd volgend schooljaar onze Facebookpagina in de gaten! Want voor je het weet, staat de nieuwe studiereis voor je neus!

Met dank aan de studiereiscommissie, Hogeschool Leiden en Joor It ????

De kroegentocht in de verjaardagsweek

HOERA, INGENIUM IS WEER JARIG! En dat is een reden voor een feestje…

Op 22 februari vanaf 20:00 gaan wij een goed feestje bouwen. Niet op één locatie: we gaan namelijk op kroegentocht door ons mooie Leiden!

Ome Duo zorgt de 23e weer voor geld op de bank, daarom kan jij je laatste 5 euro aan onze verjaardag besteden:
-Iedereen krijgt het eerste drankje gratis;
-Tussen de kroegen door wordt je dorst gelest met shotjes;
-Leden en alumni krijgen zelfs in de laatste kroeg één extra drankje gratis.

Wij hebben er heel veel zin in, maar voordat jij je kan verheugen op dit feestelijke evenement, moet je je eerst even aanmelden via het ; formulier!

Dus zorg voor een goede bodem en paracetamol, dan zien wij je de 22e!

Bedrijfsbezoek bij Ikea

Maandag 13 november is LSV Ingenium op bezoek geweest bij IKEA! Een prachtig bedrijf dat menig mensen kent als dé winkel waar je je gehele inboedel vandaan hebt en als kind potloden jatte en hotdogs at.

Eenmaal verzameld op Leiden Centraal zijn we vertrokken naar het grote blauwe gevaarte met gele letters in het mooie Haarlem a.k.a. IKEA. Rond 09:00 werden wij gezellig met koffie ontvangen door Koen Engels die deze dag onze gastheer was.

Koen, HR-manager bij IKEA, heeft ons tijdens een presentatie van alles verteld over de oorsprong van IKEA, hun missie en visie, beleid en een verdieping in HR binnen IKEA. Na deze informatieve presentatie hebben wij een rondleiding gehad door IKEA achter de schermen, van de kantine tot de kantoorruimtes van HR en de ontwerpruimtes!

Wij vonden het een zeer geslaagde dag, die wij eindigden met een vette hotdog en een glimlach op ons gezicht.