LSV Ingenium heeft drie commissies die elk haar eigen verantwoordelijkheden heeft. Deze commissies ondersteunen het bestuur met verschillende werkzaamheden, zodat LSV Ingenium van toegevoegde waarde blijft naast de studie. Zo is de activiteitencommissie verantwoordelijk voor alle borrels en feesten, alle sociale evenementen en bedrijfsbezoeken en ondersteunt de Studiecommissie alle studiegerelateerde zaken omtrent de vereniging. Daarnaast hebben we ook tijdelijk commissies, zo is de Buitenlandeiscommissie tijdelijk in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat we ook dit jaar weer een fantastische reis mogen maken!

Activiteitencommissie

Wij van de activiteitencommissie organiseren de mooiste borrels, evenementen en de tofste feesten. Zonder deze ingrediënten is het studentenleven natuurlijk niet compleet. Al is het maar om even stoom af te blazen na een lastige tentamenweek of om je studiegenoten eens in een andere setting te zien: wij zorgen dat het kan. Borrels organiseren wij veelal op een externe locatie, zoals een kroeg in hartje Leiden; zo leer je de stad ook nog eens goed kennen! Ook organiseren we borrels en feesten met andere studieverenigingen van Hogeschool Leiden, want je netwerk kan immers niet groot genoeg zijn! Maar ook een filmavond, een bedrijfsbezoek of een boottocht door Leiden kan niet ontbreken.

Wij zijn opzoek naar nieuwe leden voor de activiteitencommissie!

Studiecommissie

De Studiecommissie ondersteunt de HRM studenten in het kader van stages, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij onder andere door contacten te onderhouden met stage-adressen, het aanbieden van bijles en het organiseren van activiteiten als aanvulling op de lessen. Ook ondersteunen wij de opleiding door mee te denken bij de ontwikkeling van modules, met als doel om de studenten en de opleiding nog meer te verbinden.

Wij zijn hard opzoek naar nieuwe leden voor de studiecommissie!

Buitenlandreiscommissie

Elk jaar pakt LSV Ingenium haar koffers om op studiereis te gaan. De Buitenlandreiscommissie regelt de accommodatie, activiteiten en andere voorzieningen voor deze reis zoals vervoer en het bezoeken van toeristische bezienswaardigheden. Deze reizen gaan gepaard met het risico om hechte vriendschappen en epische herinneringen op te lopen. Zo zijn we het afgelopen jaar naar Parijs geweest en het jaar daarvoor naar Berlijn! And many more awesome places to come…