Een bestuursjaar bij LSV Ingenium brengt je zo ontzettend veel. Hieronder hebben wij voor jou een aantal zaken opgesomd:

  • Je krijgt tijd, ruimte en kansen om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Denk onder andere aan competenties als leiderschap, communicatieve vaardigheden, discipline en samenwerken.
  • Ook je professionele ontwikkeling krijgt een flinke boost. Dan kun je denken aan kwaliteiten als organiserend vermogen, de manier waarop je je presenteert, zorgvuldigheid en je verantwoordelijkheidsgevoel. Dit allemaal nog los van je specifieke rol.
  • Je ontmoet veel nieuwe en inspirerende mensen. Je netwerk zal nooit meer hetzelfde zijn. Onze slogan – verbinden van talent – komt hier eens te meer tot uiting. Niet alleen binnen de verenigingen, maar ook daar buiten leer je veel nieuwe mensen kennen. Denk aan studenten van andere verenigingen, medewerkers van Hogeschool Leiden, sponsoren, partners en nog veel meer.
  • Je werkt in een enthousiast team. Je maakt er met zijn allen niet alleen een leerzaam jaar van, maar bovenal een heel leuk jaar. Denk aan alle borrels, feesten en activiteiten waar je alleen als bestuurslid wordt uitgenodigd. Ook kan je bijvoorbeeld met jouw bestuur toffe dingen ondernemen zoals een bestuursweekend.
  • De ervaring van een bestuursjaar staat ontzettend goed op je CV. Een uitgelezen manier om je te onderscheiden van de rest en te laten zien wat jij in je mars hebt door een jaar toewijding en samenwerking.
  • Als kers op de taart krijg je ook nog eens een leuke financiële vergoeding vanuit de hogeschool.

Interesse? Stuur dan een mail naar onze voorzitter Suzanne Langelaan via [email protected].