Beste leden en alumni,

Ook dit jaar wordt Ingenium weer een jaartje ouder. Om dit nu eens goed te vieren maken we er niet een verjaardag maar een verjaardagsWEEKEND van! Al onze leden en alumni zijn uitgenodigd voor dit grote feest. Dit wordt een weekend vol van leuke verassingen en gezelligheid met je vrienden van Ingenium.

Dit weekend vindt plaats in de natuurlijke omgeving van de Reeuwijkse Plassen. Onze accommodatie bevindt zich aan het water en geeft ons alle ruimte om er een mooi weekend van te maken. Met steden als Alphen en Gouda om de hoek moeten we er een onvergetelijk weekend van kunnen maken. Wil je meer weten over onze accommodatie? Check dan de site: https://www.watersnip.info/accommodatie/informatie/

Ben jij al overtuigd en ga je met ons mee? Met onderstaand inschrijfformulier schrijf jij je officieel in om mee te gaan met dit te gekke weekend. Hier zitten wel wat voorwaarden aan verbonden.

  • De kosten voor dit weekend bedragen voor de Early Birds € 45,-. De Late Bird tickets bedragen € 55,-. Check het Facebook evenement om te kijken welke tickets er beschikbaar zijn en voor welke prijs jij je dus inschrijft.
  • Na inschrijving ontvang je een betalingslink voor het overmaken van het totale bedrag. Vul hier zelf het juiste bedrag in. Indien het bedrag niet klopt met de aanwezige tickets zoals vermeld op het Facebook evenement, is jouw inschrijving niet officieel en zullen wij contact met je opnemen.
  • Zijn er omstandigheden waar de leiding rekening mee moet houden (allergieën, medicatie etc.) laat ons dit dan weten. Je kan dit aangeven in het inschrijfformulier.
  • Kan je er niet het hele weekend bij zijn maar wil je toch mee? Het is mogelijk om later aan te schuiven of eerder te vertrekken. Houd er wel rekening mee dat je dan met eigen vervoer/ met het OV naar de locatie moet komen. LET OP ! Er kan in deze omstandigheid geen korting worden gegeven op de tickets, je betaald het volledige bedrag.
  • Kan je door onverwachte omstandigheden na jouw inschrijving toch niet mee? Dan mag jij jouw kaartje doorverkopen aan een ander Ingenium lid of Alumni, laat ons dit wel weten. Lukt dit niet? Dan krijg je tot twee weken voor vertrek jouw geld teruggestort. Meld je je later af dan twee weken voor vertrek? Dan kunnen wij helaas het bedrag niet meer terugstorten.

Het programma voor het weekend volgt enkele weken voor vertrek. Heb je al eerder vragen/opmerkingen laat ons dit dan weten via [email protected]

Zien we je dan?! Aanmelden kan via de volgende link: https://lsvingenium.nl/verjaardaag/

Groetjes, Bestuur Puur Geluk

Categorieën: Home